Is uw gebouw algemeen toegankelijk? Dan heeft u vaak geen idee wie er zich in het gebouw bevinden en tot welke ruimte(s) zij zich toegang verschaffen. Om dit te voorkomen en de toegang te reguleren heeft seQel oplossingen in de vorm van toegangscontrolesystemen. Onbevoegden hebben hiermee geen toegang meer tot ruimtes waarvoor zij niet geautoriseerd zijn. Dit biedt extra veiligheid voor uw medewerkers, maar ook voor uw vertrouwelijke informatie en kritische bedrijfsprocessen.

Soorten identificatie

Toegangscontrole systemen maken gebruik van diverse soorten van herkenningsmiddelen. Afhankelijk van het risico of eventuele integratie met andere systemen kan gekozen worden voor o.a:

  • Handsfree Mifare kaarttechnologie
  • Biometrische herkenning zoals gezichtsherkenning, irisscan of vingerafdrukken.

Integratie

Zelfs de kleinere inbraakbeveiligingssystemen beschikken tegenwoordig over eenvoudige toegangscontrolefaciliteiten. Dit maakt het mogelijk deze beide disciplines te integreren, wat voordelen biedt in de bekabeling en de gebruikersfuncties.

Wij helpen u graag om voor u de meest optimale oplossing op het gebied van toegangscontrole te organiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie en het delen van idee├źn om samen tot het beste resultaat te komen.

Design & ontwerp: Qonnected B.V.