Mogelijkheden van inbraaksignalering

Voor de elektronische maatregelen maken wij gebruik van technisch hoogwaardige controlepanelen in combinatie met betrouwbare detectie middelen zoals:

  • Ruimtelijke detectoren, indien nodig voorzien van anti-maskeer detectie
  • Deur en raamstand signaleringen
  • Seismische (kluisdetectie)
  • Glasbreukdetectie

Wij kunnen in alle situaties inspelen op uw specifieke wensen met de door ons geleverde systemen en de bijbehorende flexibele programmering. Indien gewenst kan uw systeem op afstand worden beheerd.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een breed scala aan controlepanelen te servicen en te onderhouden.

Uw aansluiting bij de meldkamer (alarmcentrale)

Door middel van een (data) verbinding met een alarmcentrale worden alle meldingen uit uw systeem bewaakt en worden de afgesproken acties ondernomen. Op deze manier blijft een (poging tot) inbraak maar ook sabotage of technische meldingen uit het systeem nooit onopgemerkt. Op een daadwerkelijke alarmmelding uit uw systeem volgt een onmiddellijke actie, zodat de schade zoveel mogelijk beperkt blijft. Als u dat wilt, kan er ook een bewakingsdienst worden ingeschakeld als extra dienstverlening.

Meer informatie

seQel werkt samen met een aantal alarmcentrales. Daarom kunnen wij volledig voldoen aan uw wensen op het gebied van verwerking van (alarm) meldingen, te nemen acties en rapportages. Neem voor meer informatie contact met ons op.

# # # ##

Design & ontwerp: Qonnected B.V.